Workshop LinkedIn

Hoe wordt ik zichtbaarder op LinkedIn en hoe wordt ik gevonden door recruiters?

Als je gaat solliciteren of op zoek bent naar een baan, is het heel belangrijk dat je een overzichtelijke LinkedIn-pagina hebt. Wat moet er allemaal op staan en wat vooral niet?

Maar ook recruiters struinen LinkedIn af op zoek naar de beste kandidaten. Hoe zorg je er nu voor dat jij gevonden wordt voor de ene perfecte baan? Ik geef jou tips hoe je dit zonder al teveel energie voor elkaar krijgt, waardoor jij beter zichtbaar wordt!

Zondag 7 maart 13.00 uur (Engels gesproken)
Zondag 7 maart 15.00 uur (Nederlands gesproken)

DEEL DEZE WORKSHOP MET VRIENDEN OF FAMILIE

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Over Petra Barten

Veel mensen hebben een opleiding gedaan, wisten precies wat ze wilden worden en blijken nu iets totaal anders te doen. Ook ik! Dat heet ontwikkelen en dat is goed.

In 2001 heb ik de overstap gemaakt van producten naar dienstverlening. Het was een onvermijdelijk, innerlijk verlangen om met mensen bezig te zijn. Dus heb ik op mijn 31e de stap in de uitzendbranche gezet. Zo is mijn carrière in de Human Resources gestart!

Tijdens mijn recruitment opdrachten bleek; veel bedrijven hebben toch bepaalde ideeën hoe men zijn recruitment/ HR-proces wil inrichten? Die ideeën heb ik zelf ook! Ik durfde niet zo goed. Mijn angst om ‘alleen te werken’ en ‘kan ik het wel’, waren mijn beste vrienden. Maar ik dacht het is nu of nooit, als ik het niet probeer dan zal ik het nooit weten. Ik durf nu volmondig te zeggen: ik kan een goede match maken!

0651750898
contact@petrabartenconsulting.nl
https://www.petrabartenconsulting.nl/

info@powerofwageningen.nl

©Power of Wageningen