Wees de beste versie van jezelf!

Ben je dat al of moet je dat nog worden? En wat is dat dan, de beste versie van jezelf? Is dat hoe jij jezelf ziet of hoe je denkt dat de buitenwereld je graag wil zien? Met kleding kan je zonder woorden laten zien wie je bent. Het is belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft. We zijn allemaal uniek en die authenticiteit is het belangrijkste onderdeel van ‘er leuk of goed  uitzien’. 

In deze workshop wil ik met je op zoek naar jouw eigen energie. Zodat de kleding jou niet draagt, maar jij de kleding. En dan maakt het niet uit of het trendy is of niet. Het gaat erom hoe JIJ het draagt en wat jouw uitstraling is. Ik ga je niet vertellen wat jou wel en niet staat, maar ik ga je begeleiden om er zelf achter te komen wat jouw stijl is. We gaan op zoek naar al die verschillende kanten van jou die gezien mogen worden! Let’s dress YOUR energy!

Zondag 7 maart 14.00 uur (in het Nederlands)
Zondag 7 maart 16.00 uur (in het Engels)

DEEL DEZE ACTIVITEIT(EN) MET VRIENDEN OF FAMILIE

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Over Christien Tol

Christien werkte jarenlang in verschillende functies in de mode. Daarnaast volgde ze diverse trainingen en cursussen op het gebied van kleding- en stijladvies. Zij mixt deze ervaring met haar eigen inzicht en mensenkennis. Ze let er in haar werk vooral op dat het innerlijk en het uiterlijk met elkaar overeenkomen. De persoonlijkheid van de klant verliest zij dus nooit uit het oog.  

“Kleding was voor mij een manier om mijzelf te uiten en aan de andere kant ook een veilige haven. Met kleding kon ik uitdrukken wat ik verbaal niet durfde. In de loop der jaren is mijn kledingstijl veranderd. Net zoals ik zelf ben veranderd! De persoonlijkheid van de klant speelt voor mij dan ook een hele grote rol en is de absolute basis van waaruit ik werk. Verander niet wat er van binnen en van buiten zit, maar probeer die twee bij elkaar te brengen. Met die krachtige synergie kan je de wereld veroveren!”

Christien Tol
dressyourenergy@gmail.com
06 12928120

info@powerofwageningen.nl

©Power of Wageningen