Wat zijn jouw Super Woman krachten?

Je bent geboren als vrouw, of je voelt je al lange tijd vrouw. Maar kan jij vertellen wat jouw authentieke (vrouwelijke) kwaliteiten zijn?  Wat maakt jou tot die unieke vrouw?  En hoe zet jij die kwaliteiten tot nu toe in? In je werkomgeving of in je privéleven? 

In deze workshop bouw je intuïtief de antwoorden op vragen met LEGO stenen (de LEGO Serious Play methode). Je maakt dan verbinding tussen je hoofd en handen: dat wat je onbewust al lang weet, wordt zichtbaar doordat je het bouwt met LEGO stenen. 

Voor deelname aan deze workshop heb je een LEGO setje nodig dat je kunt laten opsturen voor 4 maart. Kosten LEGO setje + opsturen = 8 euro. Deze LEGO set mag je uiteraard houden. Deze kosten komen bovenop het ticket van 5 euro.

Deze workshop wordt gegeven door Marga Janse en Ellen Mulder.

Zondag 7 maart 14.00 uur (Nederlands gesproken)
Maximaal aantal deelnemers: 12

Zondag 7 maart 16.00 uur (Engels gesproken)
Maximaal aantal deelnemers: 12

DEEL DEZE WORKSHOP MET VRIENDEN OF FAMILIE

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Over Marga Janse

Ik ben een ervaren communicatie 4 development professional met een missie om diversiteit, gelijkheid en inclusie te bevorderen door te werken aan bewustwording en in te steken op de dialoog. Door mijn ruim 20 jaar werkervaring in zowel Sub-Sahara Afrika als in NL heb ik geleerd om te luisteren zonder oordeel en de rijkdom van diversiteit op de werkvloer ervaren.

Wat ik heel belangrijk vind is om het onzichtbare zichtbaar maken o.a. door LEGO Serious Play in te zetten, en daar dan mee verder te werken. Met een toolbox die steeds beter gevuld is plus mijn nieuwsgierigheid, inlevingsvermogen en creativiteit ontwikkel en implementeer ik op maat gemaakte diversiteit & inclusie instrumenten en programma’s

06 38622430
marga@majasconnexion.com
www.majasconnexion.nl

Over Ellen Mulder

Als ervaren procesbegeleider werk ik de afgelopen tien jaar vanuit de verschillende rollen begeleider, coach, trainer en facilitator. Ik werk vanuit de overtuiging dat veel van onze wijsheid opgeslagen ligt in ons lichaam en door het lichaam bewust(er) in te zetten, wordt het je duidelijk wat jouw volgende stap kan zijn.

Mijn expertise bevindt zich op het snijvlak van luisteren, vragen stellen om zo vaak onzichtbare factoren en krachten in het proces zichtbaar te maken. Daarbij maak ik onder andere gebruik van de methoden Body-Mind-Language en LEGO Serious Play. Twee methoden die de kracht hebben om onbewuste kennis, al aanwezig in je lichaam, aan te spreken en tot uitdrukking te brengen. Bijzonder krachtig en ontzettend leuk. Voor de betrokkenen omdat jouw eigen helderheid en wijsheid geformuleerd wordt en voor mij omdat er prachtige resultaten tevoorschijn komen.

06-41827796
info@body-talk.nl
https://body-talk.nl/

info@powerofwageningen.nl

©Power of Wageningen