Verbindende communicatie

“Mijn man voelt nooit aan wat ik belangrijk vind! Ook al doen we zo ons best, ik blijf verantwoordelijk voor de organisatie van ons huishouden en doe het meeste!”

“Mijn vrouw heeft geen oog meer voor mij, alleen maar voor de kinderen. Ik begrijp niet waarom ze boos is en als ik ernaar vraag, zegt ze dat er niets is!”

Herkenbaar?

We hebben het allemaal: meningsverschillen, conflicten, onbegrip, irritatie. Zelfs, en misschien wel juist, met de mensen waar we het meest om geven. In deze korte workshop zal ik je laten ervaren dat het ook anders kan en je meenemen in de stappen van de verbindende, oftewel geweldloze, communicatie – gebaseerd op het gedachtengoed van Marshall Rosenberg.

Als we contact kunnen maken met wat er echt toe doet, bij ons zelf en bij de ander, dan ontstaat er ruimte voor mededogen, compassie, gezamenlijkheid en verbinding. Het model van verbindende communicatie lijkt dan misschien simpel, het toepassen in de praktijk is een stuk lastiger. Ik ga jullie meenemen op een eerste introductie.

Zondag 7 maart om 13.00 en 15.00 uur

DEEL DEZE ACTIVITEIT(EN) MET VRIENDEN OF FAMILIE

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Over Suzanne Nederlof

Mijn naam is Suzanne Nederlof en ik ben trainer in verbindende communicatie. Ik heb in Wageningen gestudeerd en woon daar nog steeds met veel plezier. Ik ben wel een tijdje weggeweest: na mijn studie heb ik tien jaar in verschillende landen in Afrika gewoond en gewerkt. Ik geef momenteel les aan een HBO op het gebied van internationale ontwikkeling.

Verbindende communicatie heeft mijn leven, en dan met name het contact en de verbinding met mijzelf en anderen enorm verrijkt. Ik pas dit toe in mijn werk als docent en binnen mijn team; en in mijn leven met mijn kinderen en mijn familie en vrienden. Omdat het voor mij zoveel verschil maakt wil ik het graag delen- en geef ik ook met veel plezier trainingen hier in Wageningen vanuit EmpaTilya – social change starts with connection!

Suzanne Nederlof
Suzanne@EmpaTilya.nl

www.empatilya.nl
06 48074249 (geen WhatsApp)

info@powerofwageningen.nl

©Power of Wageningen