Workshop Make-up basics

Zie jij er na het volgen van Nikki’s tutorial uit als een clown? Heb je geen idee wat een beautyblender is of waar je nou moet shaden? In deze workshop laat ik je de stappen van het opmaakproces zien, welke producten en tools waar goed voor zijn en hoe je het beste kunt halen uit jouw gezichts- en oogvorm. Het doel is een lichte tot avond look make up.

Je kunt stap voor stap meedoen met je eigen producten. Maar ook door toe te kijken, leer je over de wondere (en toch best ingewikkelde ) wereld van make up.

Als je meedoet, zorg voor een schone, gevoede huid. Non-bio-dames: een clean shave is een mooie basis. Als je iets ter kleurcorrectie hebt (oranje creme o.i.d.) is dit handig.

Zondag 7 maart 13.00 uur (Nederlands gesproken)
Zondag 7 maart 15.30 uur (Engels gesproken)

DEEL DEZE WORKSHOP MET VRIENDEN OF FAMILIE

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Over Tessa Waalderbos

Als la Dutchessa ben ik sinds 2007 actief in de Europese fantasy en gothic scene. Ik organiseer events en fashion shows en ben daarnaast zelf model.

Ik ontdekte al snel dat de meeste make-up artiesten gewend waren te werken met prachtige flawless modellen. Maar ze konden niet goed omgaan met mijn oudere huid en hangende oogleden, dus leerde ik zelf dan maar mijn beste looks te creëren.

Mijn specialiteit is extreme make up en grime, maar sinds kort is drag daarbij gekomen. Toch vind ik het spelen met mooie naturel looks nog steeds een feest en dus deel ik deze liefde graag met iedereen die wil leren met make up te werken. 

twaalderbos@gmail.com
https://ladutchessa.wixsite.com/ladutchessa/make-up
Facebook: laDutchessa
Instagram: la_Dutchessa

info@powerofwageningen.nl

©Power of Wageningen