Liefde, Rust en meer ZIN in je leven

Zoek je een heldere structuur om meer te kunnen bouwen op je eigen wijsheid en vertrouwen? En liefde en rust te ervaren in de dagelijkse dingen die je doet? Wil je meer verbinding met je gevoel en minder met al je gedachten? Ik neem je een uur mee naar meer Liefde, Rust en ZIN in je leven.

Speciaal voor Vrouwendag geef ik deze fijne introductie. Een aantal reacties: “Ik voel me zo goed in mijn lijf.” “Alles voelt natuurlijk.” “Bijzonder, wat jij in mensen teweeg brengt…”

Zondag 7 maart 13.00 uur (Nederlands gesproken)
Zondag 7 maart 15.30 uur (Engels gesproken)

DEEL DEZE WORKSHOP MET VRIENDEN OF FAMILIE

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Over Laura Jonker

Sinds mijn twintigste houd ik me bezig met bewust leven. Ik ben liefdevol, positief en sta met beide benen op de grond. Als initiatiefrijk, actief en enthousiast mens, geliefde en moeder van drie jongens geniet ik van het leven en kan ik met een vol hart zeggen: Ik ben vol zin! Dat ging niet altijd vanzelf, en daar heb ik me ook echt voor ingezet, met hart en ziel. Die levendige sprankeling geef ik door in mijn werk als meditatietrainer, zinlevingscoach en masseur. Als het aan mij ligt, doet iedere vrouw waar zij zin in heeft. Niet voor niets heb ik m’n praktijk ZIJN VOL ZIN genoemd, het centrum waar ik werk ZINTRE en de online opleidingsacademie ZINSTITUTE… genoeg zin voor meerdere levens…

www.zijnvolzin.nl
info@zijnvolzin.nl
06-4522 9355

info@powerofwageningen.nl

©Power of Wageningen