Workshop Krav Maga

Krav Maga (Hebreeuws voor contactgevecht) is van oorsprong het officiële zelfverdedigingssysteem van het Israëlische leger. De technieken zijn eenvoudig en praktijkgericht en ze kunnen door zowel mannen als vrouwen en zelfs door kinderen gebruikt worden, ongeacht lichamelijke conditie of kracht. De technieken zijn gebaseerd op instinctieve reacties en daardoor eenvoudig aan te leren. Hierdoor is Krav Maga het beste zelfverdedigingssysteem ter wereld.

In deze workshop zullen we verschillende Krav Maga technieken demonstreren. Ik zal samen met mijn vrouw enkele technieken voordoen, zodat je een beeld krijgt wat Krav Maga is. Vragen naar situaties is mogelijk.

Zondag 7 maart 14.00-14.40 uur (Nederlands gesproken)

DEEL DEZE WORKSHOP MET VRIENDEN OF FAMILIE

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Over Jerry van Bergen

Ik ben Jerry van Bergen en ik  beoefen mijn hele leven al diverse vechtsporten. In 2010 kwam ik in aanraking met Krav Maga. Een verdedigings mechanisme gebaseerd op de natuurlijke reflexen van mensen.

Inmiddels geef ik les aan kinderen, tieners en volwassenen en minder valide mensen. Dit doe ik in Otterlo bij Sporthal de Sero en in Wageningen bij All Stars Boxing Gym. Binnenkort start ik in Wageningen ook met een groep tieners. 

Mijn doel is om mensen op een sportieve en gepassioneerde manier weerbaar te maken voor de agressie op straat. Hierbij staat respect voor elkaar voorop.

SAFE ZONE

info@powerofwageningen.nl

©Power of Wageningen