Dans met DJ Dewi Divine

Dans thuis mee op de tunes van DJ Dewi Divine. Zij brengt je helemaal in de dancemood.

DJ Dewi Divine gaat ons verblijden met herkenbare, hedendaagse muziek waar je heerlijk los op kan gaan. Dus gooi je haar los, dans in je pyjama, je mooiste outfit of in je naakte niksie en geniet met volle teugen!

Zondag 7 maart 21.00 uur 

DEEL DEZE ACTIVITEIT MET VRIENDEN OF FAMILIE

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Over Dewi Divine

Ik heb altijd mijn hart gevolgd en gaandeweg vond ik op m’n 25ste jaar mijn passie: DJ en muziek producente. Daar ben ik altijd zeer gemotiveerd in geweest en leer altijd meer! Ik heb nu 14 jaar mijn eigen bedrijf: Divine inc. en sta bekend als Dewi Divine.

Ik doe muzikale projecten, zoals internationale modeshows (licht/geluid techniek, muzikale programmering en DJ werkzaamheden), artiestenboekingen en heb DJ workshops gegeven op bv. het Pantarijn. Ook treed ik op voor bv. de trouwerij van Debbie Koeman op Mallorca (dochter van Ronald Koeman) en heb ook gedraaid in prestigieuze discotheken in Las Vegas, Aruba, Ibiza, Z-Korea, Afrika enzovoort.

In het jaar 2019 heb ik een HBO korte beroeps opleiding afgerond met eindcijfer 7.9 voor muziekproducent en studio-engineering!

Ik heb mijn eerste nummer uitgebracht en sta met mijn release ‘Shake it’ meteen getekend bij een sterk label. Met diezelfde track heb ik een publishing contract gekregen bij 1 van de beste music publicers in Nederland: Cloud 9 Music.

Zo gaande mijn carrière heb ik, samen met de mensen en instanties die mij steunen en versterken, m’n talenten omgezet naar wat er in mijn hart zit. Door mijn creaties heen zal je ook altijd de liefde horen voor m’n passie: Muziek!

dewidivine@me.com
www.dewidivine.com

info@powerofwageningen.nl

©Power of Wageningen